‘Ajax toont interesse in Chidera Ejuke, maar zijn wellicht te laat’

Eerder deze week wist Het Parool te melden dat Ajax interesse heeft in Heerenveen-aanvaller Chidera Ejuke maar mogelijk zijn de Amsterdammers al te laat. OwnGoalNigeria linkt de Nigeriaan aan een zomertransfer naar Olympique Marseille. Die interesse werd al eerder genoemd, maar destijds koppelde het medium daar een transfersom van twintig miljoen euro aan. Daar is […]

The post ‘Ajax toont interesse in Chidera Ejuke, maar zijn wellicht te laat’ appeared first on Voetbal4u.com.Formule1 Volg MAX VERSTAPPEN op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel RED BULL SHIRT!! Formule1


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
‘Ajax toont interesse in Chidera Ejuke, maar zijn wellicht te laat’

Eerder deze week wist Het Parool te melden dat Ajax interesse heeft in Heerenveen-aanvaller Chidera Ejuke maar mogelijk zijn de Amsterdammers al te laat. OwnGoalNigeria linkt de Nigeriaan aan een zomertransfer naar Olympique Marseille. Die interesse werd al eerder genoemd, maar destijds koppelde het medium daar een transfersom van twintig miljoen euro aan. Daar is […]

The post ‘Ajax toont interesse in Chidera Ejuke, maar zijn wellicht te laat’ appeared first on Voetbal4u.com.Formule1 Volg MAX VERSTAPPEN op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel RED BULL SHIRT!! Formule1


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer